CE COLECTĂM

COLECTĂM APROAPE TOT CE SE BAGĂ ÎN PRIZĂ SAU FUNCȚIONEAZĂ PE BATERII.

colectam aproape tot ce se baga in priza sau functioneaza pe baterii.

ECHIPAMENTE DE TRANSFER TERMIC

Frigidere, congelatoare, lăzi frigorifice, distribuitoare automate de produse reci, aparate de aer condiționat, echipamente de dezumidificare, pompe de căldură, radiatoare cu ulei și alte echipamente de transfer termic utilizând alte fluide decât apa pentru transferul termic.

Ecrane

Televizoare și monitoare, cadre foto LCD, laptopuri și calculatoare portabile.

LĂMPI

Deșeuri provenite din surse de lumină și echipamentele de iluminat, becuri , tuburi fluorescente etc.

ECHIPAMENTE ELECTRONICE ȘI ELECTROCASNICE DE MARI DIMENSIUNI

Mașini de spălat rufe, uscătoare de haine, mașini de spălat vase, aragaze, sobe electrice, plite, aparate de încălzit.

Echipamente de mici dimensiuni

Aspiratoare, mașini de cusut, aparate de iluminat, cuptoare cu microunde, echipamente de ventilare, fiare de calcat, aparate de prăjit pâine, fierbătoare de apă, alte aparate de bucătărie, aparate de ras electrice, cântare, aparate pentru îngrijirea părului și de îngrijire corporală, calculatoare de buzunar, aparate de radio, camere video, aparate video, instrumente muzicale, echipamente de reproducere a sunetului sau imaginilor, jucării electrice și electronice, echipamente sportive, unelte, dispozitive medicale, instrumente de supraveghere și control.

ECHIPAMENTE INFORMATICE ȘI ECHIPAMENTE PENTRU COMUNICAȚII ELECTRONICE (IT&C)

Unități calculatoare, telefoane, imprimante laser sau deskjet, fotocopiatoare, ups-uri, servere, fax-uri, echipamente de rețea, GPS, calculatoare de buzunar, routere, echipamente de telecomunicații, componente de orice fel, accesorii.

BATERII ȘI ACUMULATORI

De toate tipurile și capacitățile, fie că vorbim de acumulatori auto, acumulatori pentru iluminarea spațiilor sau alte tipuri de componente menite să stocheze energia, reciclarea acestora este foarte importantă atât în vederea protecției mediului cât și pentru refolosirea plumbului, mercurului sau a altor deșeuri periculoase (acumulatorii intra în această categorie).

Echipamente electronice industriale

Acest tip de colectare se adresează mai ales companiilor, fabricilor precum și instituțiilor cu un volum mare de materiale ce urmează a fi înlocuite. Includem aici posibilitatea de reciclare a: unităților de producție (roboți industriali, linii de montaj, linii de asamblare, elemente mecanice), unități de stocare (birouri, depozite), precum și altor tipuri de materiale.

eCOLECTEAZĂ

Scapă ușor și simplu de deșeurile electrice și electronice!

Call Now ButtonApeleaza